Winteractiviteiten

Winteractiviteiten

 

Winteractiviteiten

Op zoek naar ideeën voor leuke winteractiviteiten?

Ook in de wintermaanden biedt Schoorl Actief een ruime keuzen aan activiteiten. In de winter is het heerlijk rustig in het duin en kun je genieten van de stilte. Met een beetje geluk heeft het gesneeuwd en wordt het bos- en duingebied van Schoorl omgetoverd in een sprookjesachtig decor.

De winteractiviteiten zijn vanaf 11 oktober t/m 31 maart.

De winters worden steeds korter en zachter. Dat is een al om bekende fenomeen. Soms zijn de wateractiviteiten op zee tot in december nog goed te doen, maar daar willen we bij de samenstelling van onze winteractiviteiten nog niet vanuit gaan.

Over het algemeen zijn de activiteiten die wij ’s winters aanbieden bij droog weer buiten goed te doen en kan men zich bij lichte neerslag door middel van regenkleding of een paraplu prima beschermen. Sommige van onze winteractiviteiten zijn ook prima binnen te doen. Natuurlijk hangt het dit dan dikwijls van de beschikbare ruimte af, maar zelfs onze spelonk/klim aanhangwagen (die redelijk wat ruimte in neemt) is regelmatig op overdekte braderieën te vinden.

Kies je voor een winteractiviteit bij Schoorlactief en zijn de weersomstandigheden dermate slecht dat je er geen heil ziet, dan doen wij een alternatief voorstel of wordt het bedrag terug betaald.

 

Kompastocht

Kompastocht
In de winter is het heerlijk rustig in het duin en kun je tijdens het lopen van deze kompasloop genieten van de stilte en de natuur. Een rugzak met benodigde attributen, een kompas en een handleiding zijn de ingrediënten om op unieke wijze het Schoorlse duingebied te leren kennen. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Kickbiking

Kickbiking
Kickbiking is het nieuwe steppen. Op een kickbike (mountainbikestep) ga je de duinen in. In het 1.800 hectare Schoorlse natuurgebied met aanzienlijke hoogteverschillen kun je uren lang kickbiken. Door de stevige wielen met profiel kun je zelfs door de sneeuw kickbiken! Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Boogschieten

Boogschieten
Boogschieten is een leuke winteractiviteit. Een timmermansoog en opperste concentratie komt goed van pas. Voordat we de puntentelling bijhouden krijgt iedereen een paar oefenrondes. Daarna kan de wedstrijd beginnen. Wie wordt de Robin Hood van de dag? Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

GPS wandeltocht

GPS wandeltocht
GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten geeft de GPS tijdens deze tocht je positie en de te volgen route langs de verschillende "waypoints" weer. Op deze "waypoints" worden diverse "special tasks" en teamworkopdrachten uitgevoerd. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Disc-golf

Disc-golf
Een leuke activiteit waarbij een schitterend parcours door het bos en duin of over het strand wordt afgelegd. Je wandelt van "target" naar "target" en probeert met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de "targets" te werpen. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Spelonk en klimwand attractie

Spelonk en klimwand attractie
Een uniek uitje voor in de winter! Deze activiteit is zeer gewild bij groepsuitjes en zorgt dikwijls voor hilarische taferelen. De mobiele speleologie klimwand is geschikt voor grote en kleine groepen maar ook voor braderieën en evenementen. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Een grote sjoelbak huren

Een grote sjoelbak huren
Sjoelen op onze groep-sjoelbak is bij uitstek geschikt als gezelschapsspel in de herfst of winter. Je sjoelt individueel of in de vorm van teambuilding met een groep. Wie het leuke idee zoekt voor een groepsactiviteit vindt het hier! Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Twistmat gymnastiekspel

Twistmat gymnastiekspel
Wie kent het niet; een draaischijf met vier kleurtjes, een grote mat met gekleurde stippen en iedereen heeft de kans om in de meest uiteenlopende of onmogelijke standjes uit te komen. De Reuze Twister is voor jong en oud en het spel word blootsvoets of op kousenvoeten gespeeld. Lenigheid kan erg goed van pas komen, maar spannen de andere tegen jou samen dan kun je het nog behoorlijk moeilijk krijgen.

Speedtennis

Speedtennis
Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen. In de winter kan speedminton op het strand of in de duinen gespeeld worden.

Multimediarace op maat

Multimediarace op maat
De multimediarace is een leuke activiteit voor in de winter. Digitale- en sportieve aspecten komen samen. Voor aan een bureaustoel gekluisterde kan dit een openbaring zijn en voor de digitale analfabeet een praktische training. Het programma wordt op maat gemaakt. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te reserveren.

Laatste Nieuws