Actieve sportieve teamuitjes

Actieve sportieve teamuitjes

Actieve sportieve teamuitjes

Actieve sportieve teamuitjes ideeën organiseren. De leukste groepsactiviteiten maken wij tot een verantwoord succes.

Actieve sportieve teamuitjes organiseren

Het strand Camperduin en de duinen van Schoorl zijn de perfecte locatie om actieve sportieve teamuitjes te organiseren. Het uitgestrekte duingebied is hier vijf kilometer breed en bevat zeer gevarieerde bossen en duinen, maar ook heidevelden, helmgras en stuifduinen. De hoge duintoppen geven een prachtig uitzicht over de zee of het achterliggende polderlandschap. Het hoogste duin van Nederland lig vlak bij onze locatie in het dorpscentrum van Schoorl. Op het strand Camperduin Noord hebben wij een eigen strandpaviljoen staan die specifiek bestemt is om actieve sportieve teamuitjes te organiseren. Vanuit het strandpaviljoen of het terras kun je de groepsactiviteiten op het strand en in de golven op zee uitstekend gadeslaan. Het is een genot om het kleurrijke schouwspel te aanschouwen en wellicht op de foto of film vast te leggen.
actieve sportieve teamuitjes  sportieve actieve teamuitjes

Een actieve sportieve teamuitjes strandsportdag organiseren met groepsuitjes activiteiten in de duinen

Een ruime keuze aan groepsactiviteiten zorgen dat een ieder zich tijdens een teamuitje niet hoeft te vervelen. Bij een strandsportdag of activiteiten in de duinen kun je het groepsuitje zo actief organiseren als dat jezelf wilt. Is je rush naar adrenaline groot en zijn de golven lekker hoog, dan kom je met brandingkajakken en brandingraften ruimschoots aan je trekken. Is de limit van je uithoudingsvermogen onverzadigbaar, dan zijn beachvolleybal, kwallenballen en kickbiken echt iets voor jou. Ben je nog niet toe aan je welverdiende rust maar wil je het sportief gezien niet al te bond maken, dan kun je invulling aan het teamuitje geven d.m.v. een kompasloop, gps-tocht, speedminton, disc-golf, twisterspel, kite-vliegeren, zandsculpturen, jeu-de-boules en teambuildingsactiviteiten.

Organiseren van actieve sportieve teamuitje voor jong en oud!

Bij een teamuitje van zeer gemêleerde samenstelling kun je een arrangement kiezen of zelf samenstellen. Wij willen je bij het organiseren daarvan graag advies geven. Is de groepssamenstelling echter meer homogeen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het actieve uitje met een enkele activiteit in te vullen. In dat geval zal de hele groep met elkaar tegelijk met dezelfde groepsactiviteit bezig zijn, terwijl bij een teamuitje met een arrangement de groep opgesplitst aan verschillende onderdelen me kan doen. De keuze is aan jou en de organisatie van het teamuitje of groepsuitje doen wij.
teamuitjes sportieve actieve  sportieve teamuitjes actieve

Actieve sportieve teamuitjes, spannend maar toch verantwoord

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Teamuitjes mogen wat ons betreft zeer spannend en uitdagend zijn, maar de veiligheid moet wel gewaarborgd kunnen worden. Daarom werken wij bij sommige groepsactiviteiten met specifiek opgeleide instructeurs en begeleiders. Met name voor het brandingkajakken en brandingraften is dit iets waarin wij ons onderscheiden, maar ook bij de andere actieve sportieve teamuitjes komt dit tot zijn recht. Onze instructeurs en begeleiders zijn uitermate enthousiast en stellen jouw beleving en ervaring voorop. Zij willen hun passie voor de sport graag op je overbrengen en ieder individu in het team zoveel  mogelijk persoonlijke aandacht geven. Ieder teamuitje is een verantwoord succes!

Actieve sportieve teamuitjes sinds 1979

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van actieve sportieve teamuitjes, heeft Schoorlactief zich ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in brandingkajakken en brandingraften, maar ook bij het bedenken en de ontwikkeling van nieuwe groepsactiviteiten. Bijvoorbeeld het ouderwetse steppen, tegenwoordig “kickbiken” en de reuzetwister “twistmat” hebben wij als groepsactiviteit geïntroduceerd.
actieve teamuitjes sportieve  

Aansprakelijkheid team-/groepsuitjes

Niet veel mensen zijn ervan op de hoogte dat bij het organiseren van actieve sportieve teamuitjes een zorgplicht geldt. Schoorlactief ondersteund de ontwikkeling van het ISO keurmerk avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en heeft voor de door ons georganiseerde activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering.
  

Actieve groepsuitjes en sportieve teamuitjes organiseren 

actievesportieveteamuitjes  sportieveactieveteamuitjes
actieve sportieveteam uitjes  sportieve actieveteam uitjes
 

Laatste Nieuws