Actieve schoolreisjes leuk voor leerlingen en relaxt voor leerkrachten

Het organiseren van actieve schoolreisjes wordt een verantwoord succes!

De duinen van Schoorl en het stand van Camperduin zijn een perfecte locatie voor het organiseren van actieve schoolreisjes voor sportieve leerlingen. Het duingebied is zeer uitgestrekt en welvijf kilometer breed. De Schoorlse duinen heeft zeer veel variatie met bossen en duinen, maar ook heidevelden, helmgras en stuifduinen. Vanaf de hoge duintoppen heb je een prachtig uitzicht over de zee maar ook over de het achterliggende polderlandschap. Het allerhoogste duin van Nederland lig net ver bij onze locatie in het centrum van Schoorl. Op het noordelijke strand in Camperduin staat ons strandsportpaviljoen dat specifiek bestemt is voor het organiseren van actieve schoolreisjes. Vanuit het sportpaviljoen heb je goed zicht op het strand en de golven op zee en kun je de activiteiten prima volgen. Het is een kleurrijk tafereel die je ongetwijfeld op de foto en film wil vast te leggen.
actieve schoolreisjes ideeën organiseren organiseren actieve schoolreisjes ideeën

De leukste ideeën actieve schoolreisjes voor sportieve leerlingen en leerkrachten

Met een ruime keuze aan activiteiten hoeft niemand zich tijdens onze actieve schoolreisjes te vervelen. Een strandsportdag of ander arrangement kun je zo sportief maken als dat jezelf wilt. Is de rush naar adrenaline erg groot en zijn ook de golven lekker hoog, dan kom je met brandingkajakken en brandingraften ruimschoots aan je trekken. Voor wie het uithoudingsvermogen onverzadigbaar is kan zich vermaken met beachvolleybal, kwallenballen en kickbiken. Wil je het sportief gezien niet al te bond maken, dan kun je het schoolreisje bijvoorbeeld invullen d.m.v. een kompasloop, gps-tocht, speedminton, disc-golf, twisterspel, kite-vliegeren, zandsculpturen, jeu-de-boules en teambuildingsactiviteiten.

Sportieve actieve schoolreisjes in de bossen en duinen van Schoorl

Bij actieve schoolreisjes met zeer gemêleerde samenstelling kun je een passend arrangement zelf samenstellen. Wij willen je bij het organiseren daarvan graag advies geven. Is de groepssamenstelling echter meer homogeen, dan kun je natuurlijk ook voor kiezen om het schoolreisje een enkelvoudige activiteit in te vullen. In dat geval gaat de hele groep tegelijk met eenzelfde activiteit bezig. Bij actieve schoolreisjes met een arrangement gaat een groep na opsplitsing aan verschillende onderdelen meedoen. Aan jou en de keus met welk idee je het actieve schoolreisje wil organiseren.
ideeën organiseren actieve schoolreisjes schoolreisjes ideeën organiseren actieve

Schoorl actieve Schoolreisjes voor een onvergetelijk uitstapje

Veiligheid is belangrijk en staat voorop. Actieve schoolreisjes mogen weliswaar zeer spannend en uitdagend zijn, maar de veiligheid moet wel gewaarborgd kunnen worden. Daarom staan er bij activiteiten met wat meer risico specifiek opgeleide instructeurs en begeleiders. Vooral bij brandingkajakken en brandingraften is dit iets waarin wij ons onderscheiden, maar ook bij de andere activiteiten komt dit tot zijn recht. Onze begeleiders en instructeurs zijn erg enthousiast maar stellen jouw beleving en ervaring altijd voorop. De passie voor een sport willen ze graag op je overbrengen door ieder individu zoveel mogelijk persoonlijke aandacht geven. Onze actieve schoolreisjes worden dan ook gegarandeerd een verantwoord succes!

Actieve schoolreisjes en uitstapjes sinds 1979

Jarenlange ervaring in het organiseren van actieve schoolreisjes bracht Schoorlactief in een toonaangevende positie met betrekking tot brandingkajakken, brandingraften en andere sportieve elementen, maar ook bij de innovatie van nieuwe activiteiten. Zo introduceerde jaren geleden de nieuwe vorm van het ouderwetse steppen “kickbiken” en ontwikkelde wij de reuzetwister “twistmat” en een unieke speleologie/klim kar.
school actievereisjes ideeën organiseren organiseren school actievereisjes ideeën

Aansprakelijkheid actieve schoolreisjes

Weinig mensen zijn ervan op de hoogte dat bij het organiseren van actieve sportieve teamuitjes een zorgplicht geldt. Schoorlactief ondersteund de ontwikkeling van het ISO keurmerk avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en heeft voor de door ons georganiseerde activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering.
ideeën organiseren school actievereisjes actievereisjes ideeën organiseren school

Actieve schoolreisjes en sportieve klassenuitjes organiseren

actieveideeën reisjes organiseren voor school reisjes organiseren voor school actieveideeën
organiseren reisjes voor school actieveideeën organiseren reisjes actieveideeën voor scholen
 

Laatste Nieuws