Speleologie en klimmuur

Speleologie en klimmuur

 

Speleologie en klimmuur met een gangenstelsel van maar liefst 30 meter!

Ben je op zoek naar iets unieks sportief? Deze mobiele speleologie en klimmuur is zeer apart en erg leuk voor sportieve groepsuitjes, bedrijfsfeestjes, buitenschoolse activiteiten, familiefeestjes of op markten en bij evenementen.

Speleologie en klimmen
Deze activiteiten zijn zeer gewild bij groepsuitjes en zorgt dikwijls voor hilarische taferelen. De mobiele speleologie en klimmuur is geschikt voor grote en kleine groepen maar ook voor braderieën en evenementen. Het spelonk wordt regelmatig door gemeentes, evenementenorganisaties en de scouting gehuurd. Voor groepsuitjes kan de speleo-/klimbox uitstekend met andere activiteiten gecombineerd worden. Het aantal deelnemers kent geen limit, maar is wel afhankelijk van de tijdsduur en hoelang men individueel in het spelonk of op de klimwanden is.In een natuurlijke omgeving kan bij speleologie soms ook worden geklommen. Op onze mobiele speleo-klimbox hebben wij dat nagebootst. Aan de buitenkant van het speleologie gedeelte is 18 m2 klimwand. Hier kun je naar hartenlust bolderen. Bolderen is klimmen zonder touw. De klimmuur is met 3 meter hoogte te laag om met touwen te zekeren. Een volwassen persoon zal met zijn voeten niet meer dan 1,20 meter boven de grond komen en voor kinderen kan dat 1,50 meter zijn.

 • Locatie: iedere gewenste locatie.
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: in en op de speleologie en klimmuur wisselen de personen zich in een rap tempo. Voor kijkers is het natuurlijk een schitterend schouwspel om te zien en te horen. Een combinatie met een andere activiteit waarbij men zich tijdens het wachten kortstondig kan vermaken is bij grote groepen aan te raden.
 • Catering optie: catering of picknick. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
 • Extra kosten: de transporteren kost voor de speleologie en klimmuur zijn 0,35/km.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.
Buiten de weekeinden en feestdagen geldt een korting van 10% op de verhuurprijs.

Bekijk de foto’s!
Zie ook onze websites: www.doolhof.info – www.speleologie.biz – www.klimwand-huren.nl

 

Laatste Nieuws