Kompasloop

Kompasloop

 

Deze kompasloop is tevens een puzzeltocht

Een rugzak met benodigde attributen, een kompas en een handleiding zijn de ingrediënten om op unieke wijze het Schoorlse duingebied te leren kennen. Via allerlei tussendoor paadjes en oude vervaagde wandelpaden baan je jezelf een weg door de duinen.

In een handleiding vind je opdrachten en vragen welke je onderweg moet zien op te lossen. De wandeltocht loopt door een duinreservaat met veel hoogte verschillen.  Het brengt je op de meest mooie verscholen plekjes in de Schoorlse natuur. In de rugtas vind je wat drinken en een versnapering voor onderweg. Terwijl de vragen en opdrachten van puzzel worden opgelost krijg je vast trek. Komt de route langs de Berenkuil en is deze geopend, dan kun je hier “voor eigen rekening” wat eten en drinken. De kompasloop duurt twee tot drie uur en wordt afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij de winnende groep een aardigheidje in ontvangst kan nemen.

Het wedstrijdelement tijdens de loop is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoenen thuis en neem stevige doorstappers mee.

Ook geschikt voor kinderen onder begeleiding, maar niet voor baby’s in kinderwagens!

  • Locatie: Bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Mogelijkheden voor een kompasloop zijn:
    Ochtend: ± 10:00 – 13:00 uur
    Middag: ± 14:00 – 17:00 uur
    Avond: ± 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: De kompasloop is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De kompasloop kan ook prima gecombineerd worden in ons arrangement “sportief wandeluitje“.
  • Catering optie: Catering kun jezelf regelen. Voor meer informatie zie de pagina restaurants & catering.

Invullen en versturen van onderstaand formulier is geheel vrijblijvend en geeft geen enkele verplichting.
Een boeking plaats je pas nadat je de offerte die wij sturen ondertekend retourneert.
De prijs op het formulier wordt automatisch berekend.

 

Laatste Nieuws